Grote werkzaamheden de komende weken bij Huis van Leusden

09-03-2017

Naast het sloopwerk is er vandaag de eerste grote hoeveelheid beton gestort. Het klinkt misschien tegenstrijdig deze combinatie van werkzaamheden. De bestaande kelder van het oude gemeentehuis wordt hergebruikt in het nieuwe complex.

Zonder maatregelen zal deze kelder gaan drijven als het bovenliggende gewicht van het gemeentehuis gesloopt wordt. Daarom wordt nu al een dikke betonvloer aangebracht die straks onderdeel deel is van de constructie van het Huis van Leusden. Volgende week donderdag vindt de volgende betonstort plaats. Deze werkzaamheden zorgen voor veel transporten van en naar de bouwplaats. In combinatie met de sloopwerkzaamheden brengt dit de nodige overlast met zich mee. Onze welgemeende excuses hiervoor. Met de ervaringen van vandaag proberen we dit bij de komende werkzaamheden zo veel als mogelijk te beperken. Zo zal de aanvangstijd van de werkzaamheden verschoven worden zodat de voertuigen niet voor 7:00 de straat inrijden.

Voor meer informatie, zie onze nieuwsbrief die wij vandaag verzonden hebben. Wilt u deze ook ontvangen? Schrijf u in als geinteresseerde van Huis van Leusden via deze website. 

 

Terug naar overzicht